Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
objave
javne-objave
Lupa

NLZOH najboljša učna ustanova na primarni ravni

V NLZOH smo aktivno vključeni v izobraževanje in pedagoško delo, nekateri sodelavci opravljajo tudi delo mentorjev mladim zdravnikom. Prav slednji so januarja s strani Zdravniške zbornice Slovenije prejeli posebno zahvalo za izjemno in predano mentorstvo mladim bodočim specialistom. NLZOH je tako prejel naziv Najboljša učna ustanova na primarni ravni.

Naš sodelavec Andrej Rojnik, ki je eden od mentorjev, je ob tem povedal:
»Vsaka pohvala in zahvala dobro dene, če pa je javno prepoznana, pa četudi samo v okviru stroke, je to še toliko bolj prijetno.
Na oddelkih za medicinsko mikrobiologijo NLZOH se mentorji zelo trudimo, da zagotovimo kakovostno in strokovno mentorstvo, saj smo še ne tako dolgo tega tudi sami potrebovali pomoč mentorjev pri svojem strokovnem usposabljanju za delo in poslanstvo, ki ga trenutno opravljamo. Zelo nas veseli podatek ZZS glede povprečne ocene mentorjev v okviru naše ustanove, ki je znašala 5,0. To pomeni, da smo poleg svojega strokovnega področja, sposobni odlično opravljati tudi vloge mentorjev, kar ima velik pomen. Nenazadnje ne gre toliko za javno priznanje in prepoznavnost, ampak predvsem za dejstvo, da smo s strani mladih zdravnikov, mikrobiologov in ostalih kadrov, ki pridejo v našo ustanovo, prepoznani kot odlični strokovnjaki in mentorji. To nam zagotavlja prednosti tudi pri izbiri ustreznih kadrov po zaključku izobraževanja in nas postavlja v privilegiran položaj v primerjavi z ostalimi delodajalci.
Vsaka pohvala seveda daje nov zagon za prihodnje. Lestvico kakovosti izobraževanja v naših ustanovah smo postavili zelo visoko, sedaj jo moramo tam tudi obdržati in kaj malega še izboljšati.«

Čestitamo našim mentorjem: Andreju Golletu, Urški Kramar, Andreju Rojniku in Tatjani Rupel.

Storitve
Kakovost
Iskanje
O nas
Lokacije
Skip to content