Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
objave
javne-objave
Lupa

Nova direktorica dr. Romana Martinčič

Z današnjim dnem (25. 7. 2023) je dr. Romana Martinčič, spec. manag. postala nova direktorica Nacionalnega laboratorija za zdravje, okolje in hrano za mandatno obdobje štirih let.

NLZOH, ki je v letošnjem letu praznoval 100 obletnico svojega obstoja, je tako po letu dni vodenja s strani v. d. direktorja dobil vodstvo s polnim mandatom. Z današnjim dnem mag. Emil Žerjal končuje svojo strokovno udejstvovanje in vodenje predaja dr. Romani Martinčič, ki jo je Svet zavoda izbral na svoji 10. redni seji, Vlada RS pa je izdala soglasje dne 20. 7. na svoji 60. redni seji, za mandatno obdobje štirih let. Direktorica NLZOH dr. Romana Martinčič se mu je zahvalila za njegov dolgoletni prispevek inštituciji in stroki, ter mu zaželela, da bo v pokoju našel čas za vse tisto, kar ga izpolnjuje.

Ob tej priložnosti je direktorica dr. Romana Martinčič izpostavila, da si bo prizadevala za nenehno strokovno rast zaposlenih, za sledenje in kreiranje znanstvene odličnosti ter za krepitev zaupanja javnosti v NLZOH. Prizadevala si bo, da bo NLZOH bolj prepoznaven tako v strokovni kot laični javnosti in da bo dosledno zasledoval javno dobro.

Storitve
Kakovost
Iskanje
O nas
Lokacije
Skip to content