Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
objave
javne-objave
Lupa

Priznanje Biotehniške fakultete

Vključevanje v izobraževanje in pedagoško delo je pomembno za institucijo, kot je Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano. Pri tem gre tako za popularizacijo mikrobiologije kot za mentoriranje in s tem spoznavanje in pridobivanje možnega bodočega kadra.

NLZOH že leta uspešno sodeluje z Biotehniško fakulteto. Naši raziskovalci so recenzenti, somentorji in delovni mentorji pri magisterijih druge stopnje študija mikrobiologija Biotehniške fakultete. Prav tako smo skupaj s fakulteto vključeni v različne raziskovalne projekte in skupne objave. Predvsem pa smo med najpomembnejšimi zaposlovalci diplomantov in magistrov študija mikrobiologije Biotehniške Fakultete, saj jih je pri nas več kot 70. Nekateri od njih so nadaljevali s podiplomskim študijem in tudi doktorirali s področja mikrobiologije.

Letos je NLZOH s strani Biotehniške fakultete prejel tudi Priznanje za uspešno sodelovanje pri pedagoškem, raziskovalnem in strokovnem delu fakultete.

Zavedamo se tudi pomena popularizacije mikrobiologije, zato z veseljem sodelujemo pri televizijskih in radijskih oddajah, v projektu Noč raziskovalcev in se po potrebi odzovemo s predavanji za nestrokovno javnost (srednje šole, društva).

Storitve
Kakovost
Iskanje
O nas
Lokacije
Skip to content