Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
objave
javne-objave
Lupa
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
objave
javne-objave

Usposabljanja

V skladu z zahtevo Uredbe ES o higieni živil (852/2004) mora nosilec živilske dejavnosti zagotoviti, da so njihovi zaposleni usposobljeni o higieni skladno z zahtevnostjo svojih del in da so odgovorne osebe primerno usposobljene za uporabo načel sistema HACCP.

Namen storitve:

Pri izpolnjevanju zahtev veljavne zakonodaje nudimo naslednje storitve:

  • usposabljanja za zaposlene, ki pri delu prihajajo v stik z živili,
  • usposabljanja za odgovorne osebe za notranji nadzor.

Usposabljanja izvajamo na lokacijah Nacionalnega laboratorija za zdravje, okolje in hrano. Po dogovoru izvedemo usposabljanje za vaše zaposlene na vaši lokaciji. Vsebino usposabljanja lahko prilagodimo vašim željam in potrebam.

Vsak udeleženec usposabljanja prejme potrdilo o udeležbi.

Pogosta vprašanja
Nosilec živilske dejavnosti mora zagotoviti, da so vse osebe, ki delajo z živili, usposobljene v zadevah higiene skladno z zahtevnostjo svojega dela in da so odgovorne osebe primerno usposobljene za uporabo načel HACCP.

Zakaj sodelovati z nami?

Zanesljivi rezultati neodvisnih strokovnjakov

Strokovnost

Storitve izvajamo v skladu z najnovejšimi spoznanji v različnih strokah.

Neodvisnost

Naloge v vseh svojih dejavnostih in oblikovanje strokovnih mnenj izvajamo neodvisno.

Odgovornost

Vsak zaposleni je odgovoren za izvajanje svojih nalog v dogovorjenem času.

Zanesljivost

Točnost, natančnost, pravilnost in pravočasnost so temelj zanesljivosti in s tem zaupanja naših uporabnikov storitev.